Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Få nyt fra Rigsarkivet på mail, om de emner der interesserer dig. Tilmeld dig Rigsarkivets nyhedsbreve her.

alt

Du vælger selv

Rigsarkivet udsender nyhedsbreve om forskellige emner. Vælg selv hvilke af Rigsarkivets nyhedsbreve, du vil modtage.

Du kan altid afmelde dig Rigsarkivets nyhedsbreve igen. Læs om det nederst og se hvordan vi behandler dine personoplysninger i Rigsarkivets privatlivspolitik

Nyt fra Danmarks hukommelse

Modtag arkivalsk luksus fra Rigsarkivet – Danmarks hukommelse.

Du får insiderviden, interviews med eksperter, invitationer til arrangementer og ny viden i din indbakke ca. 10 gange årligt.

Ja, tak – send mig arkivalsk luksus

Nyt fra Arkivalieronline

Ca. én gang om måneden modtager du nyt fra Arkivalieronline sammen med eksempler til inspiration og relevante nyheder til dig, der besøger Rigsarkivet på nettet.

Hold mig opdateret om Arkivalieronline

Nyt for Rigsarkivets frivillige

Nyhedsbrevet om det aktive fællesskab af nye og garvede frivillige på Rigsarkivet. Modtag nyt om milepæle, tastecaféer, arrangementer og inspiration, tips og tricks til dit eget arbejde med vores fælles kulturhistorie.

Ja tak – hold mig opdateret om nyt for frivillige!

Nyt til undervisere

Ca. én gang om måneden modtager du nyt om vores online undervisningstilbud, aktuelle temaer og brug af kilder og kildekritik som let omsættes i din undervisning inden for historie, samfundsfag og dansk.

Ja tak – hold mig opdateret om nyt for undervisere!

Hvis du vil afmelde Rigsarkivets nyhedsbreve

Ved at registrere din e-mailadresse giver du samtykke til, at vi sender vores nyhedsbrev til den angivne e-mailadresse. Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Ubivox, der står for udsendelsen af nyhedsbrevet. Din mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig nyhedsbrevet eller ændre dine præferencer for hvilke af Rigsarkivets nyhedsbreve du modtager. Det gør du ved at klikke på linket “Afmeld nyhedsbrev” nederst i dit seneste nyhedsbrev, eller ved at sende en e-mail til nyhedsbrev@rigsarkivet.dk, hvor du skal skrive, hvilket nyhedsbrev, du ønsker at afmelde.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på nyhedsbrevet i Rigsarkivets privatlivspolitik.