Vi bruger Rigsarkivet – brugerforum på Facebook

Vi bruger Rigsarkivet - brugerforum på Facebook

Bliv medlem af Facebookgruppen "Vi bruger Rigsarkivet" og mød andre brugere og Rigsarkivets arkivarer.

alt

Del din viden og hjælp andre brugere

Bliv medlem af Rigsarkivets lukkede Facebookgruppe “Vi bruger Rigsarkivet”. Del din viden og få hjælp, vejledning og inspiration til dine arkivstudier og mød andre brugere og Rigsarkivets arkivarer.

Er du en ørn til at tyde gotisk skrift? Har du helt styr på lægdsruller? Eller ved du lige, hvordan man finder en faderskabssag i amtsjournalerne? Så meld dig ind i gruppen og del din viden og fund med andre, der også bruger Rigsarkivets samlinger online eller på læsesalene. Alle inviteres til at være med.

Få vejledning og kom videre med dine studier

Uanset om du er nybegynder eller garvet bruger, kan du få vejledning i gruppen. Har du et arkivfagligt spørgsmål, kan du døgnet rundt slå det op på “væggen”. Ingen spørgsmål er dumme, og måske en anden bruger sidder med svar på netop dit spørgsmål. På hverdage kl. 10-15 vil der også være en arkivar til stede. Vi gør vores yderste for at hjælpe, men vi kan dog ikke lave forskningen for dig.

Bliv inspireret til at finde din og Danmarks historie

Opdag muligheder for dine arkivstudier. Vi deler i gruppen tips og tricks om, hvordan du bruger arkivet. Vi linker til brugbare vejledninger, giver dig nyheder om fx arrangementer, foredrag, og nyt på Arkivalieronline, og holder dig opdateret på driftsinformation.

Gå til “Vi bruger Rigsarkivet” på Facebook og meld dig ind

Vær opmærksom på, at gruppen er et offentligt forum. Tænk derfor over, hvad du slår op. Personfølsomme oplysninger vil blive fjernet.