Rigsarkivets brugerpanel

Rigsarkivets brugerpanel

Vil du være med til at teste og give dine input, når vi udvikler Rigsarkivets digitale tjenester? Meld dig til brugerpanelet og få indflydelse.

alt

Vær med til at forbedre Rigsarkivets digitale tjenester

I Rigsarkivet arbejder vi løbende med at udvikle vores digitale tjenester som fx søgetjenester, hjemmeside, bestillingsblanketter og vejledninger, så det bliver lettere at bruge Rigsarkivet. Som medlem af Rigsarkivets brugerpanel vælger du selv, hvor meget og hvornår du vil deltage i fx brugertests, interviews eller spørgeskemaer.

Nye brugere er ligeså vigtige som erfarne brugere. Vi opfordrer dig derfor til at melde dig til panelet, uanset om du har meget eller lidt erfaring med at bruge Rigsarkivets tjenester.

Tilmeld dig brugerpanelet

Din mening er vigtig for os

Vi vil gerne høre din mening om de ideer og løsninger, vi arbejder med. Som medlem af brugerpanelet vil du blive kontaktet, når vi kan bruge dine input til en specifik undersøgelse eller test. Du vælger selv fra gang til gang, om du ønsker at deltage, og kan til enhver tid melde dig ud af brugerpanelet igen.

Du kan fx blive inviteret til at teste eller give dine input til udvikling af Rigsarkivets søgetjenester, hjemmeside, bestillingsblanketter eller vores digitale vejledning.

Du vælger selv, hvor meget du vil deltage

Når du tilmelder dig brugerpanelet, skal du klikke af, hvilke typer af tests vi må invitere dig til:

  • Online brugertest
  • Online spørgeskema eller spørgsmål på mail
  • Dialogmøder eller interviews (typisk online)
  • Workshops med fysisk fremmøde (typisk i København)

Ved hver invitation får du at vide, hvor lang tid det tager at deltage, og du deltager selvfølgelig kun, når du har tid og lyst.